Overstromingen!!! waar??!!
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg Ilse
14 Mei 2006 | Suriname, Paramaribo
Ik heb gehoord dat het prachtig weer in Nederland is! Hier is dat helaas wel anders, want de regentijd is weer aangebroken! Balen, en niet alleen voor mij, zoals jullie met de nodige overdrijvingen op het nieuws ook al gezien hebben is het binnenland van Suriname overstroomd door zware regenval daar. Dit voor het eerst in de geschiedenis. 75.000 mensen zijn hun woonplaats kwijt, en al hun inboedel is weggespoeld (dit komt zo nu en dan door de rivier in de stad voorbij stromen) Dat de straten van Paramaribo ook onder water stonden dat klopt, maar dat is geen nieuws aangezien dat na iedere regenbui gebeurd! Dus met de nodige overdrijvingen klopt het aardig wat jullie op het Nederlandse nieuws te zien krijgen. Gelukkig leeft heel nederland mee door allemaal geld op giro's te storten! Het trieste is alleen dat die giro's van drugs-bazen over politieke mensen zijn, die het geld in hun eigen zak stoppen! Dus stort geen geld!!!!
Tijdens de eerste overstromingen was ik zelf ook in het binnenland! Op een groot stuwmeer, maar gek genoeg houden ze die dammen gesloten, dus wij hadden er niets van gemerkt! En doordat die dammen gesloten blijven stroomt het water niet hard weg in het binnenland, maar als de dammen open gaan, stroomt het water richting Paramaribo!! Snappen jullie het nog?? Toch jammer van dit mooie land, CORRUPT!
In het foto boek heb ik nog wat nieuwe foto's gedaan voor de mensen die geinteresseerd zijn!!
M'n stage is druk, ik heb welliswaar een strakke planning moeten maken, want het afronden is begonnen! Gelukkig is mijn bron van creativiteit nog niet uitgeput!
Tot snel!!
Kus ilse
ps: Iedereen moet Ooij op stelten maar laten zitten en mij op 2 juli op schiphol komen verwelkomen! Godverdomme!
14 Mei 2006 - 21:04
Berend:
Ik wil niet dat je weggaat..!!!!!!!!!!!!!! -
15 Mei 2006 - 08:58
Thijs:
Ik vroeg me al af of je ook last zou hebben van de overstromingen, maar zo te zien niet echt. Gelukkig maar. Wel leuk trouwens om weer eens wat nieuwe foto's te zien!
Groeten! -
15 Mei 2006 - 12:08
Buurman:
heey lieverd!gelukkig heb jij het dus droog gehouden.. ;-) zoen ruben -
15 Mei 2006 - 15:56
Pap:
Tja corrupt zal eens kijken hoe de media over je stukje denken met wat aanvullingen mijnerzijds. Eeuwig zonde dat zo'n walgelijke zakkenvullerij steeds maar weer de bloei van een prachtig land met heel veel aardige en leuke mensen in de weg moet staan.
Ooij op stelten is inderdaad op 2 juli alle deelnemers vast melden bij huize Peters voor een speciaal programma. En de watjes gewoon vroeg opstaan om op schiphol een aanvang te kunnen maken met het dag programma.
Doei mis je en zal er zeker zin op schiphol
15 Mei 2006 - 19:23
Mam:
Tel de dagen af grietje.
Heerlijk dat het dichter bij komt.
XXXX -
16 Mei 2006 - 14:36
Jan En Joke:
Fijn om te horen dat het goed gaat en dat je geen last heb van de overstroming . Leuk foto boek heb je , alleen jammer dat ik hem niet kan openen maar dat zal wel aan mij liggen. Ja het schiet nu wel op maar het duurt nog een week of zes .
We zien je dan gauw .
Groetjes Jan en Joke .
17 Mei 2006 - 10:04
Jolanda:
En wij ons hier maar zorgen maken, gelukkig voor niks. Ooy op stelten doet het ochtendprogamma maar met een paar minder. Ik ben zo benieuwd naar je XXXXX -
18 Mei 2006 - 17:50
Rianne!:
Bijna thuiss...joehoeee! nu kan t aftellen stiekem wel beginnen ;)! dikke kus voor jou -
19 Mei 2006 - 18:45
Esther:
Heej Heej Meisje!!
Ik ken je niet maar ik hoorde van je site van thomas!! ken je wel dacht ik zo ik heb ook zown site:p egt leuk hea zown site;)
die van mij is www.ladygamo.waarbenjij.nu
echt je maakt altijd van die rare dingen meej als je zo ver weg zit!! hoelang moet jij dr zitten dan??
groetjes Esther..