Expositie van succes!
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg Ilse
18 Juni 2006 | Suriname, Paramaribo
Ik moest welliswaar netjes gekleed omdat ik conferentieel van die avond was, dus toen heb ik Nadia en Nathalie gebeld dat ik de stad in moest om iets vrouwelijks en netjes te kopen. Op m'n stage hadden ze nadrukkelijk gezegd: kom niet met een lange broek! kom niet met een platte slipper! en kom niet met je haar vastgebonden! O jee!! hoe moet dat nu! Het is wel goed gekomen en ik heb het overleefd op m'n hakken!
Na wat uitloop van het programma omdat de directeur iets te laat was (surinaamse tijd!!), zijn we begonnen. De helft van m'n tekst vergeten door de zenuwen, wat belangrijke sprekers, toen de televisie-camera op m'n hoofd, het overhandigen van schilderijen aan sponsors en het openen van de expo! De volgende dag stond ik met een intervieuw in de krant en in een andere krant ook nog een lang verhaal erover, op televisie op twee zenders en binnenkort ook nog op de radio met een intervieuw! Stagebegeleiders en Supervisor heel erg blij en tevreden! Wat wil je nog meer! Zie de foto's!
Op m'n bijbaantje ben ik bezig met een cultureel optreden aan het organiseren voor Keti-Koti (afschaffing slavernij), een feestdag hier! 1 juli is het, op de dag dat ik vertrek!
Verder is het nu vooral veel verslagen schrijven natuurlijk, en schilderen en dichten voor mijn Solo-expositie a.s. vrijdag! M'n verjaardag zaterdag, overdag voor de Surinamers en 's avonds een "Kinky" party bij mij thuis!
Dat belooft wat de laatste twee weken!
Kuzzz
18 Juni 2006 - 20:05
Mam:
Super, ik ben apetrots lieve schat. Nog precies 2weken, heerlijk om je thuis te hebben. Geniet ervan nu het nog kan.XXXX -
18 Juni 2006 - 20:39
Rianne:
Je ziet er goed uit! en ben natuurlijk ook erg trots op je..op tv, in de krant! you go girl! tot over 2 weekjes..dikke kus -
18 Juni 2006 - 21:17
Davy:
aa supper echt super
vind het harstikke goed van je en ook dat vrouwelijke dat lukt je ook wel hahaha (zie je wel homo,s zijn toch ergens goed voor hihihi) en ilse op hakke dat had ik willen zien hihi maar ik zie je over 2 weekjes weer nog een fijne tijd daar xxx -
19 Juni 2006 - 07:49
Jolanda:
Helemaal te gek, je blijft er wel gewoon nder he? hihihi Nog maar een paar nachtjes slapen..... -
19 Juni 2006 - 08:08
Polleke:
Woh Ilse, ik ben onder de indruk! Je hebt echt topdinges bereikt!
Beroemd en berucht in Suriname... Daar kan geen kinkyparty tegenop.
Geniet, genieter genietst.
Tot snel, polleke mist je, maar dat wist je.
x -
19 Juni 2006 - 12:36
Daf:
heej lieverd,
vind het leuk om je foto's te zien maar wil je veel liever vasthouden.... tot 2 juli!!!!!!
eindelijk...
dikke kus -
19 Juni 2006 - 12:39
Coco:
Ilse wordt beroemd! Ben ik even blij dat ik je ken ;)! Tot snel! Dikke kus -
19 Juni 2006 - 20:09
Gerrie:
Leuk om weer van je te horen. zo te zien op de foto's gaat het je nog steeds erg goed.
een beetje vroeg maar toch alvast Gefeliciteerd met je verjaardag(wij zijn dan zelf weg vandaar zo vroeg)
een goede terug reis en tot ziens
Gerrie Jan Wouter Sander Linda -
19 Juni 2006 - 21:35
Thijs:
Beroemd tot ver buiten Europa! Chique bedoening hoor, die expo. Veel plezier nog komende twee weken! -
23 Juni 2006 - 17:16
Chris:
Je gaat al bijna thuis.. helaas zeg! -
24 Juni 2006 - 20:24
Mam:
Ik hou van je lieve schat,
kan vandaag aan niets anders denken XXX -
24 Juni 2006 - 20:51
De Rietstengel:
Hieperdepiep JALLEE!!
Dikke kus van je ouwe roomies -
29 Juni 2006 - 14:25
Dushi:
jakkes je bent al bijna weer thuis! Blijf nog maar even daar.. anders ben ik al mijn vriendinnetjes kwijt, vallen ze weer voor jou.. ;) tot volgende week!