net aangekomen in suriname
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg Ilse
28 Augustus 2005 | Suriname, Paramaribo
Ik ben in Suriname!!! Paramaribo!
Alles is helemal goed gegaan! In het vliegtuig waren joelle en ik twee van de 8 blanke mensen!! Ha ha! en op het vliegveld in Suriname moesten we erg lang wachten en werd ik gelijk overhoord over die rare hechting in m'n lip, onze bagage kwam serieus als laatste op de band te liggen! Maar toen we eenmaal naar buiten liepen stond er inderdaad iemand met een bordje met onze namen erop, even snel afscheid genomen van eva, en hup in de auto naar paramaribo, was zeker nog een uurtje rijden, onderweg echt al heel veel gezien, en gelijk een toer in de auto door paramaribo gekregen!
We hebben onze huisvestiging en stage door middel van een bemiddelings bureau geregeld, Tjitra en Sandy heten de mensen die het beheren, en ze zorgen echt super goed voor ons! Onze kamers zijn onder hun huis, we wonen er nu met z'n drieen, joelle en ik samen met stef, een jongen uit friesland! het is heel goed verzorgd, gemeubileerd, en goed beveiligd(het was een beetje vies, maar joelle en ik hebben vandaag de hele middag schoongemaakt, dus nu is het dik in orde!)
Eenmaal daar een vette jetlag en ik ben surinaamse tijd om tien uur gaan slapen.Tjitra en Sandy laten ons hier van alles zien en wijzen ons een beetje de weg. Morgen gaan we lekker zelf op pad en rustig aan doen, even een cellulaire (mobieltje) kopen zodat jullie me allemaal kunnen smsen!
Jullie horen snel weer van me!
Un tang bun!
Ilse
28 Augustus 2005 - 21:10
Eva:
He lieve Ils! Leuk dat ik via deze weg een beetje op de hoogte kan blijven met wat je allemaal uitspookt.... ;)
Geniet er lekker van en ik mail je snel!!!
Heel veel liefs, Eef -
28 Augustus 2005 - 21:54
Anthony:
Heej Ilse!! En is het weer daar beter dan hier? Nu school begint komt de zon ook dagen. Stom Hollands weer maja, Dus nu heb je een mooie schone kamer haha :P
"knuffel" van Anthony -
29 Augustus 2005 - 09:31
Anja:
leuk ilse om te horen dat je goed bent aangekomen deze week ga ik harry overhuizen en ik ga voor mams 50e verjaardag een levensgrootte taart met een chippendale erin bestellen lijkt jou dat ook een leuk cadea? veel plezier nog xxxx anja -
29 Augustus 2005 - 18:46
Nellie Peters:
Hee,
Ilse had je ons nog niet verteld die jongen in jullie huis.Leuk man! We lezen het op deze site of is het een weblog ?Leuk ook om van onze andere dochter (Anja) te lezen dat ze een levensgrote taart voor me gaat regelen (ben dus de moeder van Ilse en Anja) -
29 Augustus 2005 - 20:53
Marcel Vink:
Hoi Ilse,
Ik kreeg een mail van je vader dat de regen die hier gevallen is van uit schiphol kwam.
Wat een avontuur !! Ik hoop dat je heel veel plezier zult hebben daar in Paramaribo.
Mvg,
Marcel, Yvonne en Marijke. -
31 Augustus 2005 - 23:40
Thijs:
Hey Ilse,
leuk dat we weer kunnen genieten van de avonturen van een (ex)huisgenoot in 't buitenland. Bijna aansluitend op Stefan & Martijn's buitenlandse verblijven. Ik ben benieuwd wat we allemaal kunnen verwachten.
Groeten! -
02 September 2005 - 18:55
Heidi:
Hallo Ilse, fijn dat ik zo via Anja en Nel lees dat Nel dit jaar 50 wordt. Ik zou er zelf niet aan gedacht hebben! Hoe is het daar nu. Zeker een heel avontuur zo ver van huis.
Wat ga je daar precies doen?
Ben heel benieuwd.
Veel groetjes van ons.
Heidi Marinus en een poot van onze Ischa.
Toedeloe!